Voor wie?

Een massage is bijna altijd een goed idee, voor jong en oud!

Door middel van massage en aanraking op een aandachtvolle manier wordt je parasympatisch zenuwstelsel aangesproken. Dit zorgt voor rust, ontspanning en herstel van het lichaam. Daarnaast heeft massage een positieve invloed op de circulatie in het lichaam (bloedstroom en lymfestroom) en de stofwisseling. Aanraking door middel van massage kan zorgen voor vermindering van stress en het verzachten van pijn. Massagetherapie in het bijzonder versterkt het lichaamsbewustzijn.

Je kan bij me terecht wanneer jij jouw innerlijke signalen, vaak omschreven als klachten, eens vanuit een ander perspectief wilt bekijken dan dat je misschien altijd al deed. Maar ook wanneer je geen klachten ervaart is het zinvol om een afspraak te maken voor een massage. Massagetherapie kent namelijk ook een preventief effect.

Onderstaand vind je een opsomming met mogelijke innerlijke en lichamelijke signalen waarbij massagetherapie zinvol kan zijn. Deze lijst kan echter oneindig worden uitgebreid. Vraag jij je af of massagetherapie voor jou van betekenis kan zijn, neem dan gerust contact met me op via onderstaande knop op deze pagina. Ook is er de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe massagetherapie kan betekenen, dit kan door een kennismakingsafspraak te maken. Tijdens deze afspraak maken we kennis, leg ik je wat meer uit over mijn visie en kan je ervaren hoe het is om een holistische massage te ontvangen.

Fysieke signalenEmotionele signalen
-Steeds terug kerende hoofdpijnklachten-Stemmingswisselingen
-Pijnklachten van nek, rug en schouders-Angst en paniekklachten
-Buikpijnklachten-Burn out klachten
-Spier- en gewrichtsklachten-Somberheid
-SOLK/ALK-Lusteloosheid
-Klachten van de luchtwegen
-Spijsverteringsklachten
Geestelijke signalenSpirituele signalen
-Ervaren van stress-Gevoel van lusteloosheid
-Depressie-Gevoel van moedeloosheid
-Rusteloosheid-Hooggevoeligheid
-Steeds maar het gevoel hebben “aan” te staan
-Overmatige onzekerheid
Maak een afspraak