Nieuwsbrief September 2022

Met volle angst vooruit..

De zomer loopt op zijn einde. De nazomer is al zichtbaar en voelbaar. Ik hoop dat je terug kan kijken op een mooie zomer! Terwijl ik dit schrijf heb ik nog een week vakantie. Mijn verlangen was groot om alles wat betreft studie te laten rusten in mijn vakantie om na de zomer uitgerust aan de afstudeerfase te beginnen. Het proces van het bepalen van mijn onderzoeksthema verliep niet helemaal in een rechte lijn. Het vroeg wat meer vertraging en naar binnen keren, mensen om hulp en feedback vragen en delen wat in mij leefde. Een persoonlijk en spannend proces wat zijn eigen tijd nodig had. Uiteindelijk is het voor mij helder wat mijn thema gaat worden: angstklachten. Mijn onderzoeksvraag gaat zijn: Hoe kan massagetherapie ondersteuning bieden aan cliënten met angstklachten? Een thema wat dicht bij mezelf ligt en waar ik  herkenning in vind. En een thema wat voor mij ook weer actueel is. In deze fase van de opleiding wordt ik geconfronteerd met de angst om te falen, de angst om door de mand te vallen, de angst om afgekeurd en niet goed genoeg gevonden te worden. Samen met die angst ga ik toch stapje voor stapje verder. Met volle angst vooruit, zo voelt het.

Zomervakantie.

Vanaf maandag 5 september is mijn praktijk weer geopend en ben je van harte welkom! Misschien is er in jou nog wel iets dat aandacht vraagt of wil je gewoon genieten van een holistische massage. Een afspraak maken kan online via de volgende link: afspraak maken en contact

Mijn afstudeeronderzoek.

Voor mijn afstudeeronderzoek naar de effecten van massagetherapie bij cliënten met angstklachten ben ik op zoek naar deelnemers.

  • Mannen/vrouwen tussen de 25 en 65 jaar
  • Met herkenning op het thema angstklachten. Mogelijk ben je gediagnostiseerd met een angststoornis of een andere stoornis waarbij angst op de voorgrond staat. Dit is echter niet noodzakelijk.
  • Met interesse in een lichaamsgerichte benadering van angstklachten door middel van massagetherapie.
  • Bereid om minstens 3 sessies massagetherapie bij mij in te plannen.

1 cliënt die mee wilt werken aan mijn interne stage. Deze 3 sessies zijn voor jou gratis. De interne stage vind plaats op de volgende dagen bij Holos, academie voor massagetherapie, Nachtegaalstraat 31 in Utrecht.

23-09-2022                       10.15 uur-11.45 uur

07-10-2022                       10.15 uur-11.45 uur

04-11-2022                       10.15 uur-11.45 uur

4 cliënten die 3 sessies in de periode van sept 2022 t/m dec 2022 in willen plannen bij mij in de praktijk: Lucasstraat 37, in Breda. Voor deze sessies is slechts de eerste sessie een betaalde sessie (67,50 euro), de 2 opvolgende sessies zijn gratis voor jou.

Mocht je geïnteresseerd zijn om mee te werken aan mijn onderzoek, of heb je nog vragen dan mag je een mail sturen naar info@inhetlichtmassage.nl. Twijfel je nog? Via de volgende link vind je aanvullende informatie: Holistische massagetherapie bij angstklachten

Ken je iemand in je omgeving waarvan je denkt dat deze persoon hiervoor in aanmerking komt. Tip deze persoon gerust.

Zachte nazomergroet,

Hanneke

Maak een afspraak