Nieuwsbrief Maart 2023

Zachte stroming:

Na alle stormen van de afgelopen maanden voelt het bijna als stilstand. Het afstuderen was een pittige periode. Ik heb het gevoel dat ik al struikelend naar de finish ben gerend. Het voelde ook niet helemaal als met de natuur mee gaan. De wintermaanden vragen om vertragen en naar binnen keren. Het tegenovergestelde werd van me gevraagd. Daar was een soort van harde kracht voor nodig om het waar te maken. Aan mijn lijf voelde ik ook dat het niet helemaal paste. Ik kwakkelde een beetje met mijn gezondheid en 2 weken voor de deadline van het inleveren van mijn verslagen werd ik geveld door de griep die uitliep in een longontsteking. Na een pauze van bijna 2 weken heb ik de verslagen uiteindelijk ingeleverd. Dat was het dan.

Ik ben inmiddels een paar weken verder. Dit is na mijn verslagen weer de eerste keer dat ik mijn laptop open klap. Het is een spannende tijd waarin van alles door me heen gaat. Het voelt als wachten. En ook in mijn praktijk is het rustig op het moment. Dat samen geeft me het gevoel dat ik stil sta. Ik zie een beeld voor me van iedereen druk bezig is met van alles, behalve ik. Maar als ik wat beter kijk is dit mijn eigen projectie van wat ik denk dat anderen nu van mij zien. Dat geeft ongemak. Ongemak als in niet voldoen in de ogen van anderen. Ongemak in het gevoel niet nuttig te zijn. Ongemak van geen richting weten. Als ik het echt bij mezelf houd en mijn eigen koers vaar is dit precies goed voor dit moment. En het voelt niet eens als stil staan. Er is zachte beweging voelbaar. Met vandaag zelf weer een golf inspiratie waardoor ik deze nieuwsbrief ga schrijven. Ik geniet ook van de zachte beweging. Ik laat me er op mee voeren. In vertrouwen. Als de wolken, als de wind, als het water. Mee met de stroming van het leven. Mijn eigen koers.

 

Gewijzigde openingstijden:

Met het wegvallen van de lesdagen op vrijdag is er weer wat meer speling mogelijk in mijn beschikbaarheid. Ik probeer hierin te zoeken naar een balans tussen werk en privé wat niet altijd gemakkelijk is met een eigen onderneming. Komende tijd ga ik onderzoeken wat onderstaande beschikbaarheid me brengt en of dit aansluit bij de wensen van mijn cliënten. Mocht je graag een afspraak willen maken en is dit op de een of andere manier niet mogelijk met mijn beschikbaarheid neem dan contact op dan kijken we samen naar een passende oplossing. Online een afspraak maken kan via de volgende link: https://www.inhetlichtmassage.nl/afspraak-contact/

Maandag Gesloten
Dinsdag Hele dag geopend
Woensdag Gesloten
Donderdag Hele dag geopend
Vrijdag Hele dag geopend
Zaterdag In de ochtend geopend (alleen in de even weken)

NB: Reeds geplande afspraken op maandag en woensdag blijven staan en komen niet te vervallen.

 

Bedankt!!

Aan iedereen die op wat voor wijze dan ook mee heeft bijgedragen om mijn afstudeeronderzoek naar de waarde van massagetherapie bij angstklachten mogelijk te maken. Motivators, tips die ik kreeg, handige mensen met de computer, kritische meelezers, een luisterend oor allemaal even waardevol! Speciale dank aan al die dappere cliënten die de stap hebben genomen om deel te nemen aan mijn onderzoek. Ik heb hier enorm veel van geleerd! En wat ik zo terug las in de vragenlijsten heeft het hen ook wat gebracht. Wanneer mijn verslagen goed zijn bevonden zal ik zeker inhoud met jullie delen via mijn nieuwsbrief of mijn website in de vorm van een blog. Ik houd jullie op de hoogte.

 

Lieve groet,

Hanneke