Nieuwsbrief Maart 2021

Hoe gaat het met je?

Goed nieuws! Na een sluiting van bijna 3 maanden mag ook mijn praktijk weer open. Ik merk aan mezelf dat ik weer energie krijg van het idee weer aan de slag te kunnen in mijn praktijk. Hopelijk zijn jullie en jullie naasten de afgelopen tijd gezond gebleven, zowel lichamelijk als geestelijk. Wat heeft de afgelopen tijd met jou gedaan? Hoe gaat het nu met je? Dat is voor een ieder weer anders. En soms is het even goed om daarbij stil te staan. Grote kans dat geestelijke spanning, die iedereen waarschijnlijk wel herkent van de afgelopen periode, zich kan vastzetten in je lichaam. Wat is er voor jou voelbaar in je lichaam?  Ik wil je graag de tijd, de ruimte en de aandacht geven door middel van massage en afgestemde aanraking om hierbij stil te staan.

~Luister naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen.~

Als ik naar mezelf kijk is er veel gebeurd om mij heen de afgelopen maanden. Ik heb inmiddels het tweede leerjaar van mijn opleiding tot massagetherapeut afgerond. Dat leverde vele uurtjes studie op naast het ondersteunen van mijn kinderen bij het thuisonderwijs. De theorie examens, holistische geneeskunde, voetreflex en bindweefselmassage heb ik naar tevredenheid en met een mooi cijfer af kunnen ronden. Daarnaast is ook mijn portfolio met een goed beoordeeld. De eerste les van het derde leerjaar heb ik alweer achter de rug. En vandaag hebben we te horen gekregen dat we vanaf volgende week ook weer fysiek naar school kunnen en kan het laatste onderdeel van het tweede leerjaar, het praktijkexamen voetreflex en bindweefselmassage, na uitstel door de lock down ook weer plaats vinden.

Ik heb mooie momenten beleefd met mijn gezin. We hebben fijne momenten beleefd door zoveel samen te zijn, maar soms was het ook lastig en druk in huis. We hebben er het beste van proberen te maken en zijn in januari nog lekker een weekeindje er tussenuit geweest naar de Veluwe. Even weg van de dagelijkse sleur en genieten in een andere omgeving, en de mooie natuur daar.

Naast dit alles had ik gelukkig ook nog mijn “overwinter” baan bij het infectie preventie team van Prisma. Dit gaf me naast de zekerheid van inkomsten ook een fijne afleiding en de nodige structuur.

Toch merk ik op dat nu mijn praktijk weer open mag en de lessen op Holos weer van start gaan dat mijn vuurtje weer aangaat en mijn energie gaat stromen. Dat vuurtje was stiekem wel een beetje uitgegaan, en dit voelt als ontwaken uit een winterslaapje. Ik mag nu weer gaan doen wat ik echt het allerliefste doe en ik kijk er naar uit je (weer) te mogen ontmoeten in mijn praktijk.

In het licht, proefpersonen gezocht:

Inmiddels ben ik gestart met het derde leerjaar van mijn opleiding tot massagetherapeut. Dit jaar gaan we verder in op het therapeutische stukje van de opleiding. Ik ben op zoek naar 5 personen die graag 3 massage sessies bij mij willen ervaren.  Waarvan 2 personen die voor 1 juni drie keer bij mij willen komen voor een massage sessie, en 3 personen die voor 1 november drie keer bij mij willen komen voor een massage sessie.  Van deze sessies maak ik verslagen die gebruikt worden in de integratie en supervisie lessen van mijn opleiding. Uiteraard zal ik zorg dragen voor de nodige privacy en mag je je eigen verslagen doorlezen voordat ik ze inlever. Het zullen 3 volwaardige sessies van 75 a 90 minuten zijn zoals deze er bij mij meestal uitzien. Ik start met een intake/voorgesprek waarna ik een korte bewustwordingsoefening doe. Hierna volgt een passende en afgestemde massage en daarna nog een kort nagesprek. Ik vraag hiervoor een vergoeding van € 67,50. Je ontvangt dan dus 3 sessies voor de prijs van 1 sessie. Dat is win-win lijkt mij zo.  Mocht je hierin geïnteresseerd zijn of nog vragen hebben dan kun je altijd contact met me opnemen via de mail of via what’s app.

Cadeaubonnen:

Graag wil je als laatste nog wijzen op cadeaubonnen die ook bij mij verkrijgbaar zijn vanaf €10,-. Dus ken je nog iemand die je graag wilt verassen met een massage dan is dit een leuk idee! Ik kan ze naar je opsturen of verpakken in een leuk pakketje.

 Warme groet, Hanneke

Maak een afspraak