Nieuwsbrief December 2020

Welkom.

De eerste nieuwsbrief van “In het licht, massage en bewustwording” is een feit. Afgelopen zomer ben ik mijn praktijk gestart. Ik ben dankbaar voor alle massages die ik heb mogen geven. En voor de openheid van een ieder die langs kwam. Door middel van deze nieuwsbrief wil ik zelf ook een stukje openheid naar jullie toe geven. Over hoe ik er zelf in sta, mijn opleiding tot massagetherapeut, nieuwe massagetechnieken en het reilen en zeilen in mijn praktijk. Kortom de weg die ik zelf bewandel. Ook zal ik in deze nieuwsbrief zo nu en dan de vraag plaatsen of er iemand als oefenpersoon langs wil komen tegen een gereduceerd tarief. Ik wens jullie veel leesplezier. Mocht je geen behoefte hebben aan deze nieuwsbrief dan kan je je ook heel gemakkelijk weer afmelden onder aan de nieuwsbrief.

In het licht.

Op 11 november was de dag van de mantelzorg. Samen met andere masseurs en massagetherapeuten van het Holos netwerk dragen we de mantelzorgers een warm hart toe. Als geen ander beseffen we hoe groot het belang is van goede zelfzorg. En juist voor deze groep mensen. Want wil je goed voor een ander kunnen zorgen dan zal je eerst goed voor jezelf moeten zorgen. Om deze reden gaven wij als Holos masseurs en massagetherapeuten in totaal meer dan 150 gratis massages weg aan mantelzorgers. Ook ik heb 2 massages weg gegeven aan 2 dappere lieve mantelzorgers. Ik merkte dat het voor beide lastig was om zich even helemaal los te maken van alle verplichtingen die ze met liefde uitvoeren. Maar ook merkte ik hoe nodig het was dat ze beide even de tijd namen voor zichzelf. Om bij zichzelf stil te staan. Ik hoop dat de massage hen beide wat gebracht heeft. Misschien een moment van ont-spanning, inzicht of gewoon een beetje extra energie om daarna de dagelijkse taken weer uit te kunnen voeren.

December.

December staat weer voor de deur. Een maand die bekend staat om zijn donkere dagen. Maar waarin we het in huis weer extra gezellig maken met kaarsjes en samenzijn. Dit jaar weliswaar in kleinere kring. Ook sint en kerst komen er weer aan. Ben jij nog op zoek naar een speciaal cadeau voor iemand? Denk dan eens aan een massage cadeaubon! Leuk om te geven, en om te krijgen.

Ik heb cadeaubonnen gemaakt. Deze kan ik opsturen via de post. Ook kan ik ze als leuk cadeau pakketje in pakken met daarin nog een kleine extra attentie middels een lichtpuntje van mij voor jou. Het bedrag van de cadeaubon mag je zelf bepalen.

Ik wens je in ieder geval veel warmte, liefde, licht en gezelligheid toe in deze donkere maand!

 

Liefs, Hanneke

Maak een afspraak