Mijn massages

Visie van waaruit ik masseer

De massages die ik geef kenmerken zich door een rustige, vrij langzame manier van masseren zodat je de kans krijgt om met je aandacht echt naar het gemasseerde lichaamsdeel te gaan en daarin kan ontspannen.

Als je bij me komt voor een massage kijken we in een kort voorgesprek welk deel van jouw lichaam op dat moment aandacht vraagt. Ervaar je bijvoorbeeld ergens pijn of spanning? Dan zouden we dat deel van jou eens in het licht kunnen zetten. Ik masseer dan dat deel van het lichaam. Niet met als doel om de pijn of spanning weg te masseren. Maar meer om dit gebied te onderzoeken, en dat wat er is te voelen. Dus ruimte en openheid om alle gevoel te voelen ook wanneer dit gevoel weerstand of verzet is. Vaak ontstaat hierdoor al verlichting van de klacht, maar soms ook inzicht in wat jouw lichaam je vertellen wil, of inzicht in patronen van jezelf waardoor deze klacht kon ontstaan.

Tijdens mijn massages maak ik gebruik van klassieke massage technieken, energetische massage technieken, voetreflexmassage en bindweefselmassage of een combinatie van deze technieken. Na het voorgesprek stemmen we samen af waar jouw lichaam op dat moment behoefte aan heeft.

“Luister naar het fluisteren van je lichaam
zodat het niet hoeft te schreeuwen”