Afspraak maken & contact

Een afspraak kan je maken door te bellen, een what’s app of een e-mail te sturen naar onderstaande contact gegevens. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de afspraak kalender op mijn website. Je hebt dan een duidelijk overzicht wanneer ik ruimte heb en wat het beste aansluit bij je eigen agenda.

Mooi nieuws! Vanaf 3 maart 2020 mogen de contact beroepen waaronder ook masseurs vallen weer aan het werk. Vanaf die datum is het weer mogelijk een afspraak in te plannen. Ik kijk er naar uit je (weer) te ontmoeten in mijn praktijk.

Afspraak kalender:

De huidige tijd waarin we te maken hebben met het corona virus vraagt extra aanpassing om de veiligheid voor u en mijzelf te waarborgen. Ik zal alles in het werk stellen om deze veiligheid zoveel mogelijk te realiseren. Ik maak hierbij gebruik van het protocol wat de beroepsvereniging van Holos masseurs opgesteld heeft. Meer informatie over het corona protocol voor Holos masseurs vind u in deze link.

Nog even de belangrijkste richtlijnen op een rijtje.
Je bent van harte welkom wanneer:

  • Jij en je gezinsleden geen symptomen vertonen passend bij het corona virus. (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, benauwdheid en koorts)
  • Je symptomen hebt gehad je 48 uur koortsvrij en 24 uur klachtenvrij bent
  • Je positief bent getest op corona dien je ten minste 1 week klachtenvrij te zijn.

Contact gegevens:

In het licht
Massage & bewustwording
Hanneke Monsieurs
Lucasstraat 37
4834WK Breda
06-23999223
info@inhetlichtmassage.nl
KvK 77502019