Afspraak maken & contact

Een afspraak kan je maken door te bellen, een what’s app of een e-mail te sturen naar onderstaande contact gegevens. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de afspraak kalender op mijn website. Je hebt dan een duidelijk overzicht wanneer ik ruimte heb en wat het beste aansluit bij je eigen agenda.

Afspraak kalender:

Annuleren van een afspraak:

Mocht je onverhoopt een afspraak af moeten zeggen door bijvoorbeeld ziekte, corona gerelateerde klachten of een ander onvoorziene omstandigheid, dan kan deze ten allen tijde kosteloos verzet worden naar een later tijdstip. Laat mij zo spoedig mogelijk weten wanneer de afspraak niet door kan gaan.

De huidige tijd waarin we te maken hebben met het corona virus vraagt extra aanpassing om de veiligheid voor u en mijzelf te waarborgen. Ik zal alles in het werk stellen om deze veiligheid zoveel mogelijk te realiseren. Ik maak hierbij gebruik van het protocol wat de beroepsvereniging van Holos masseurs opgesteld heeft. Meer informatie over het corona protocol voor Holos masseurs vind u in deze link.

Contact gegevens:

In het licht
Praktijk voor holistische massage en massagetherapie
Hanneke Monsieurs
Lucasstraat 37
4834WK Breda
06-23999223
info@inhetlichtmassage.nl
KvK 77502019